Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Λίγα λόγια για εμάς...



Τι είναι η Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση;
Ενιαία, γιατί οι δυνατότητες και η αναγκαιότητα της περιόδου μας το επιβάλλουν

Ανεξάρτητη σε μορφές, δομές και περιεχόμενο, από το κράτος και τους μηχανισμούς του, από την κυρίαρχη πολιτική γιατί θέλουμε οι πράξεις και οι απόψεις μας να εκφράζουν τα συμφέροντα και τις ανάγκες μας.

Αριστερή, γιατί απέναντι στη λογική του ατομισμού απαντάμε με τη δύναμη των συλλογικών μας αγώνων και διεκδικήσεων, γιατί βλέπουμε την δυνατότητα ύπαρξης μίας άλλης κοινωνίας χωρίς εκμετάλευση ανθρώπου από άνθ ρωπο.

Κίνηση, γιατί η στασιμότητα είναι αποδοχή της υπάρχουσας κατάστασης και γιατί η κίνηση είναι απαραίτητη για την υλοποίηση των αναγκών μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Με την αριστερα της νίκης και της ανατροπής. Που θα δίνει πολιτικές απαντήσεις από τη σκοπιά της εργαζόμενης κοινωνικής πλειοψηφίας, που θα έρχεται σε ρήξη με τις λογικές της διαχείρισης και του λιγότερου κόστους. Είμαστε με την αριστερά που θα προβάλλει τον ρεαλισμό των κοινωνικών αγώνων από τα κάτω και θα έρχεται σε ρήξη εφ’ όλης της ύλης με την κυρίαρχη πολιτική σε παιδεία και εργασία.

Ανατρεπτική-αντικαπιταλιστική, αφού βρίσκεται ενάντια στην εκμεταλλευτική φύση του ίδιου του συστήματος. Με αντικαπιταλιστικό πρόταγμα στέκεται ενάντια σε κάθε επίθεση που δέχεται η πληττόμενη πλειοψηφία αλλά και σε βασικούς πυλώνες που υλοποιούν τη βάρβαρη πολιτική υποβάθμισης των ζωών μας. Που θα έρχεται σε ρήξη με την κυρίαρχη πολιτική και το κράτος από τη σκοπιά των συμφερόντων της θιγόμενης πλειοψηφίας φοιτητών και εργαζομένων.

Νικηφόρα, που θα πετυχαίνει υλικές νίκες στους αγώνες και θα αλλάζει συνειδήσεις, στη μάχη για τη συνολική απάντηση στην πιο βάρβαρη επίθεση που δεχόμαστε.

Εμείς ως ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ - Ε.Α.Α.Κ., επιμένουμε πιο σίγουροι από ποτέ, ότι υπάρχει άλλος δρόμος! Υπάρχει άλλος δρόμος χωρίς μνημόνια, ανεργία, φασισμό! Υπάρχει άλλος δρόμος απ’ την υποδούλωση των εργαζομένων και την ασφυξία της νεολαίας! Και αν η πραγματικότητα σας δεν μας χωρά, τόσο το χειρότερο για την «πραγματικότητα» σας.

Στηρίζουμε-Ψηφίζουμε Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ - ΡΑΠΑΝ/ΣΑΦΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου