Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σύντομη απάντηση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής


Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ συνεχίζει το γνωστό έργο της... Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Οι ψηφίσαντες στη ΓΣ ήταν 214 και όχι 50 όπως τους είδαν οι Δαπίτες.

2. Ηταν όλοι φοιτητές Νομικής, οι πόρτες έκλεισαν λίγο πριν την καταμέτρηση όπως γίνεται πάντα και κανείς φοιτητής από άλλη σχολή δεν έμεινε στο αμφιθέατρο 1 εκτός αν έχουν να μας υποδείξουν έστω και έναν οι δαπίτες.

3. Για το ότι σε αυτούς τους καιρούς δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε Συνέλευση απαντάμε πως φυσικά και δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει όμως για τη ΔΑΠ και τον κομματικό της φορέα, τη ΝΔ. Η ΔΑΠ και η κυβερνητική παράταξη θέλει τους φοιτητές δούλους στα σχέδια τους, αποχαυνωμένους από τα φαντεζί παρτάκια και τις ατέλειωτες σημειώσεις της.

4. Το σχέδιο "ΑΘηνά", σύμφωνα με τη ΔΑΠ, "δεν μας επηρεάζει καθώς μας καθιστά απλώς Νομική Σχολή". Οι κατευθύνσεις, η υποχρηματοδότηση και η συνακόλουθη κατάργηση του ενιαίου πτυχίου είναι για το καλό μας σύμφωνα με τη ΔΑΠ. Ο εργασιακός μεσαίωνας που επιβάλει στους γονείς μας η ΝΔ και οι συνεταίροι της θα γίνει για τη νέα γενιά κόλαση καθώς αυτή θα βγαίνει στην αγορά εργασίας χωρίς κανένα απολύτως δικαίωμα.

5. Οσο για τα συγγράμματα ενημερώνουμε τους συναδέλφους από τη ΔΑΠ πως ήδη τα δύο πρώτα έτη έχουν παραλάβει τα συγγράμματα τους πετσοκομμένα, να τους ενημερώσουμε πως ο υποργός τους και το μνημόνιο τους έχουν θέσει προ καιρού στην ημερήσια διάταξη την οριστική περικοπή των συγγραμμάτων ελέω χρέους.

6. Για την "ανομία" μας (των 214 που ψήφισαν στη ΓΣ δηλαδή) καλούμε τη ΔΑΠ να επιβάλει την Τάξη όπως της αρμόζει σαν υπεύθυνη δύναμη, την Τάξη των μνημονίων, της κοινωνικής εξαθλίωσης και της βάναυσης καταστολής οποιουδήποτε της φέρνει αντίρρηση. Τη συνταγή την έχει έτοιμη από το καθοδηγητικό της γραφείο στη Συγγρού.

Εμείς δηλώνουμε καθαρά: το φοιτητικό κίνημα θα πετάξει στο περιθώριο τη ΔΑΠ γιατί έχει συμμάχους του το άλλο στρατόπεδο, το σύνολο της πληττόμενης πλειοψηφίας. Αυτούς που κόπιασαν για δεκαετίες και σήμερα βλέπουν τις ζωές τους να θυσιάζονται για ένα χρέος και μια κρίση που δεν δημιούργησαν. Υπάρχει άλλος δρόμος! Είναι αυτός που θα ανοίξει από μαζικούς, ανατρεπτικούς αγώνες! Είναι αυτός που θα βαδίσουμε για να ανατρέψουμε το σφαγείο συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και να στείλουμε στο μουσείο της ιστορίας το τσιράκι τους τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου