Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ.ΤσακυράκηΚανένα δικαίωμα δεν έχει ο κ. Τσακυράκης να πιάνει στο στόμα του την Ε.Α.Α.Κ. Ο κ.Τσακυράκης που είναι στο Ποτάμι, το οποίο συμϕωνεί με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Συρία, τον ϕράχτη του αίσχους στον Έβρο, την καταστολή των μεταναστών στην Ειδομένη, το κράτος έκτακτης ανάγκης στο Παρίσι, την περιστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών και τις συλλήψεις αγωνιστών κι ο κατάλογος της αντιδραστικής πολιτικής  του, δεν έχει τέλος.

Για εσάς που τρέχετε να στηρίξετε τον κύριο καθηγητή προσπαθώντας να απαξιώσετε τους αγώνες της νεολαίας για μια καλύτερη κοινωνία να σας εξηγήσουμε, λοιπόν, ποιες  αξίες πρεσβεύει η εαακ: 

Είμαστε ϕοιτήτριες και ϕοιτητές που δεν αποδεχόμαστε τους πολέμους ενάντια στους λαούς. Δεν αποδεχόμαστε τον εθνικισμό. Δεν μετράμε στην ίδια ζυγαριά πετρέλαια και λεϕτά με ζωές, ούτε καθηγητές με κατατρεγμένους. Λέμε πως το σύστημα ονομάζεται καπιταλισμός, και ο τρόπος λειτουργίας του, πέρα από τα πρόσωπα, είναι υπεύθυνος για τα δεινά που συμβαίνουν, από τις Σταυροϕορίες μέχρι σήμερα, στη Μέση Ανατολή. Λέμε πως ο καπιταλισμός γεννά και χρηματοδοτεί αντιδραστικά τέρατα, γιατί τερατώδεις είναι οι στρατοί του, οι πολυεθνικές του, τα αϕεντικά του και βέβαια, το δηλητήριο του κοινωνικού κανιβαλισμού με το οποίο ποτίζει τα μυαλά, και τα δικά σας.

Γι' αυτό εμείς παλεύουμε, ώστε να σταματήσουν οι πόλεμοι, η μετανάστευση, η δυστυχία. Να μην υπάρξει καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, να φύγουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ και να μπορούν οι λαοί να αποφασίζουν μόνοι τους για το μέλλον τους. Αυτά λέει η αντικαπιταλιστική αριστερά και επιμένουμε ότι θα μας βρείτε απέναντί σας...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου