Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

7 Μάη Υπάρχει Λόγος φωνάζουν τα παιδιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...

Θέλουν και να πας να τους ψηφίσεις έστω για λίγο, υπάρχει λόγος... Που θα έλεγε και το γνωστό άσμα με λίγο "μιξάρισμα" από τη Δαπάρα.
Και ο(ι) λόγοι για τους οποίους ρητά ή άρρητα σε καλεί να τη ψηφίσεις (τη Δαπάρα) είναι οι εξής: 
--Πρέπει να συνεχίσουν να ψηφίζονται μνημόνια και πολυνομοσχέδια κάθε λογής νομοθετήματα που διαλύουν τις ζωές μας για να βγει ο Σαμαράς βόλτα στις αγορές(βρε μανία αυτός ο άνθρωπος)

--Η ανεργία των νέων στο 60% δεν είναι σίγουρα αρκετή, θέλουμε και άλλη.

--Τα 300 ευρώ, τα 12ωρα, τα 5μηνα ως λύση σωτηρίας απέναντι στην πείνα είναι προφανώς ένδειξη ανάκαμψης, ανάπτυξης, success story και άλλων τέτοιων που λέει ο Σαμαράς.

--Την ώρα που διαγράφονται 180.000 φοιτητές και απολύονται 11.400 είναι απολύτως θεμιτό που θα περιφρουρούν την Αθήνα 5.000 αστυνόμοι, κάμποσα ελικόπτερα και αύρες για να μην ιδρώσει το αυτάκι της Μέρκελ.

--Μας αρέσει που τα πανεπιστήμιά μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν επιχειρηματικούς κολοσσούς και μεις να γίνουμε αυριανοί δούλοι τους, να παράγουμε με την έρευνά μας τσάμπα project για να βγάζουν αυτοί λεφτά ή ακόμη καλύτερα να στελεχώνουμε από τώρα τις δουλειές τους ως απλήρωτοι πρακτικάριοι!

--Είναι φυσικά θετικό που οι περισσότερες σχολές στην ελλάδα δεν έχουν δωρεάν εστία και σίτιση, γιατί άλλωστε τα χαράτσια και οι φόροι που δίνουν οι οικογένειές μας δεν είναι αρκετά σα θυσίες μιας και το χρέος είναι τεράστιο στις μέρες μας.

Προφανώς και υπάρχουν άπειροι λόγοι και μας συγχωρείτε που αδυνατούμε να τους αραδιάσουμε όλους στο συγκεκριμένο μας post. 

Από τη δικιάς μας πλευρά λοιπόν πιστεύουμε ότι υπάρχουν άπειροι λόγοι στις 7 Μάη να μαυρίσουμε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μαζί της την πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου που διαγράφει το μέλλον μας!

Εμείς διαλέγουμε το δρόμο του αγώνα, της ανατροπής και της ελεύθερης ζωής, αποδεικνύουμε πως η γενιά μας δε θα ναι γενιά της κρίσης μοναχά, αλλά και της επανάστασης που τόσο χρειάζεται η εποχή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου